Lipdub uitje .nl

Twiks Media biedt verschillende soorten video workshops aan voor grote of kleine groepen. Lipdub workshop of een speelfilm workshop, niets is te gek voor ons!

De workshops zijn leuke manieren om je collega’s, klasgenoten, leerlingen, familie of vrienden eens van een andere kant te zien! We verzorgen een complete workshop waarin lol en ontspanning centraal staan. Ideaal voor onder andere: vrijgezellenfeest, familiedag of een bedrijfsuitje! Speciaal voor basisscholen en middelbare scholen bieden wij videoworkshops aan, leuk als invulling voor ckv of het vak muziek!


Guide Tour Workshop 3 tot 4 uur

Facebook-guidetourworkshop

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Wilt u laten zien hoe uw organisatie of school er van binnen uit ziet? Kies dan voor een Guide Tour Workshop! Een rondleiding op video, die u kunt gebruiken voor allerlei promotie doeleinden! Verschillende personen leiden de camera rond in een rap tempo, onderweg zijn allerlei activiteiten te zien en in een prettig tempo wordt in een korte tijd gehele ruimte/gebouw vertoond!

Samen met het Twiks Media maken we een rondleiding op video. Optioneel is om het interactief te maken, hierbij kan de kijker zelf bepalen waar hij of zij wil kijken binnen het bedrijf. Wij zorgen voor een strakke begeleiding tijdens de workshop, bedenken samen met u een plan en nemen het op in Full HD kwaliteit. Een Guide Tour Workshop is al vanaf €349,00 mogelijk!

Schoolmusical Trailerworkshop 2 tot 3 uur

Klik hier voor meer informatie

Hebben jullie altijd al gedroomd om net zo’n vette trailer te hebben als je op televisie ziet? Wil je iedereen warm maken voor de toffe musical die jullie al weken lang aan het oefenen zijn? Of wil je de trailer gebruiken als uitnodiging van de voorstelling?

Maak nu jullie eigen trailer voor de musical waar jullie mee bezig zijn. Wij komen langs met professionele opname apparatuur waardoor het net echt lijkt!

Omdat de musical door jullie zelf al geoefend is zullen kleding en attributen geen problemen opleveren. Het script wordt van te voren gemaakt met behulp van het script van de musical. Een schoolmusical trailer is al mogelijk vanaf €159,- uitgaand van 10 leerlingen, 1 begeleider en 1 uur filmen.

Meer weten? Neem hierover contact met ons op!

Lipdub Workshop 2 tot 3 uur

Facebook-lipdubatschool

Klik hier voor meer informatie!

Een lipdub workshop is een soort muziekclip gemaakt in 1 shot. Zonder te knippen of te plakken gaat de camera door verschillende ruimtes waar dingen te zien zijn wat bij het nummer hoort.

Voor €29,95 per persoon (met een minimum van 8 personen) verzorgen we een complete lipdub workshop, oefenen we het zelf uitgekozen nummer, nemen we het op en monteren wij het af in full HD 1080P. Voor groepen boven de 20 personen hanteren we aangepaste prijzen. Neem hierover contact met ons op!

Speelfilm workshop3 tot 4 uur

IMG_6556

Klik hier voor meer informatie!

Altijd al een held willen zijn in een actiefilm? Of altijd al willen weten hoe het gaat bij het opnemen van een film? Deze workshop biedt allerlei mogelijkheden om kennis te maken met het film maken.

Wij zorgen voor een professionele opname en begeleiden de groep om een gave film te maken. De deelnemers weten van te voren het thema, zodat ze zelf attributen en kleding kunnen regelen.

Voor €29,95 per persoon (met een minimum van 4 personen) nemen we de speelfilm professioneel op. Het afmonteren voor de film, in hoog kwaliteit kost €200. Bij groepen groter dan 15 personen, hanteren we aangepaste prijzen. Neem contact met ons op hierover.

Verder ook nog mogelijk..

Videoclip workshop of een bedrijfsfilm workshop.

Iets voor u?vraag vrijblijvend een offerte op

Bent u nieuwsgierig geworden, wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte opvragen? Neem dan contact met ons op!

Klik hier om voorbeelden van al eerder opgenomen workshops te zien.

Steroiden in Nederland

stanozolol
boldenone
oxandrolone
sustanon
boldenone undecylenate
nandrolone decanoate

8 Comments

 1. Lotte Beantwoorden 9 oktober 2015 - 11:15

  Tijdens een vrijgezellenfeest hebben we een lipdub gemaakt. Met 10 meiden hebben we hier ontzettend veel plezier aan beleefd! Het eindresultaat is hilarisch! Twiks-media was flexibel, dacht mee, hield zich aan afspraken en we hadden al snel de clip thuis. Zeker een aanrader!

 2. Marquis/Lynde Beantwoorden 6 oktober 2014 - 09:57

  Afgelopen zaterdag met 20 meiden langs de Hofvijver een fantastische Lipdub gemaakt. De begeleiding, het materiaal en de voorbereiding vanuit Twiks was top! Wij hebben een geweldige dag gehad en het snelle resultaat is na 20x kijken nog steeds hilarisch.

 3. Tensen Beantwoorden 23 augustus 2014 - 09:34

  Wij hebben op onze bruiloft met alle daggasten een geweldige lipdub gemaakt! De begeleiding vanuit TwiksMedia was super en erg enthousiast. Enorm genoten en echt een aanrader voor iedere bruiloft!

 4. Dominique Beantwoorden 21 augustus 2014 - 09:41

  Voor het vrijgezellenfeest van een vriendin hebben wij hier een lipdub opgenomen! Super knap hoe deze gasten met 10 hysterische dames toch nog Proffesioneel en geduldig te werk kunnen gaan! En wat een ethousiasme! We hebben echt een hilarische middag gehad!! De dvd is nu ook binnen en hij is helemaal goed gelukt. Echt een ontzettende aanrader om dit te doen! Nogmaals, bedankt!

 5. Maja Beantwoorden 2 augustus 2014 - 13:06

  Voor het vrijgezellenfeest van onze vriendin vroegen we twiksmedia een film te maken. Vooraf hadden we overleg over het thema waar we voor gekozen hadden. “Zo word je zijn ideale droomvrouw” n.a.v het gelijknamige boek.
  Twiksmedia leek het leuk om met ons te improviseren ipv een vast script. Nou dat was op het lijf van de aanstaande bruid geschreven! Twiksmedia zorgde met z’n drieen voor de filmbenodigdheden en begeleiding, wij zorgden voor alle verkleedkleren en benodigdheden. Na een kort overleg verdeelde wij (10pers) ons in groepjes en verdiepten ons in onze rollen. Daarna startte het filmen. We deden elke scene een paar keer en twiksmedia filmde vanuit verschillende hoeken. We hebben ontzettend veel lol gehad tijdens deze ochtend. Twiksmedia stond open voor onze ideeën en leverde zelf ook erg leuke ideeën aan! Goede begeleiding en samenwerking! Na afloop werd ons gevraagd of onze film voor promotie mocht worden gebruikt! Wat een eer! Dat vinden we erg leuk, we zijn trots op het resultaat! Twiksmedia had na enkele dagen de film al af en zo beleefden we de dag weer opnieuw! De film heeft hoge kwaliteit, leuke muziekjes eronder gemonteerd en een duur van ruim 8 minuten.
  Echt een aanrader!

 6. Snoeker Beantwoorden 10 juli 2014 - 20:51

  Twiks Media is een jong bedrijf dat op professionele wijze in een paar uurtjes tijd een leuk event kan neerzetten. De Lipdub Workshop heb ik als erg leuk ervaren en na aanschaf van de DVD kon ik daar nog vaak op terug kijken. Een aanrader!

 7. Julia Beantwoorden 10 juni 2014 - 11:12

  Voor het vrijgezellenfeest wilde we iets unieks doen en al snel kwamen we uit op een Lipdub om de aanstaande bruid mee te verassen. Mede dankzij Twiks media hebben we met 11 meiden een geweldige middag gehad. Niet alleen is het filmmateriaal erg goed gelukt, de eigenaar Thijmen brengt het ook leuk en informeel, zodat de fun er in blijft en je niet te serieus bezig bent. Kortom, een super middag en een hele gelukkige aanstaande bruid.

  10-06-2014 Julia

 8. Marjolein Beantwoorden 10 april 2014 - 14:53

  Het is echt topsport zoals deze mensen hun workshop geven! Ze doen het met ongelooflijk veel enthousiasme. Ook super dat ze de klas zo goed over namen! Goed ingedeeld in groepjes en alle kinderen aan het werk gezet! Zo liep het als een trein en was de lipdub heel snel tot stand!Geef een reactie