Onze laatste projecten

Borstvoedinggouda.nl

Twiks Media heeft de website volledig gebouwd voor Borstvoeding Gouda. Het online maken van een afspraak, betere vindbaarheid in Google en een nieuwe look-and-feel zijn verwerkt in de website.

Fun4Family.nl

Fun4family is dé fietsverhuur van Bergen op Zoom. Alle soorten tweewielers kun je huren bij dit bedrijf. Een geavanceerd boekingssysteem is gebouwd door Twiks Media.

TOURISMUTRECHT.nl

Voor Tourismutrecht.nl heeft Twiks Media een volledige nieuwe website ontwikkeld. Door QR codes te scannen bij informatieborden in het centrum van Utrecht, komt men uit op deze website. Het navigeren door tal van bezienswaardigheden is geoptimaliseerd voor de mobiele telefoon.

LADEINTE.nl

La Deinte is een lokale onderneemster in het centrum van Gouda. De prachtige lingeriewinkel straalt in de winkelstraat! Twiks Media verzorgd de volledige webhosting, mailservice & website onderhoud.

Trailer - Scoutingkamp

Een 2 jaarlijks traditie binnen Scouting Klimopgroep is ‘Groepsweekend’ of ‘Groepsdag’. De gehele vereniging (van jong tot oud) gaat een weekend of dag allerlei activiteiten doen. Ter introductie mochten we de trailer regisseren, filmen en afmonteren.

TenDollegroep.nl

Voor jacuzzi’s, zwembaden, sauna’s, infraroodcabines en de nodige tuin accessoires bent u bij Ten Dolle Groep aan het juiste adres. De websites Tendolle-Webshop.nl, Tendolle-Wellness.nl en Boszicht-Outdoor.nl zijn allemaal in beheer en onderhoud van Twiks Media.

Speeltuin Bijdorp.com

De website van de speeltuin vereniging Bijdorp is op technisch vlak weer volledig in orde gebracht. Het beheer voor de vrijwilligers moet zo makkelijk mogelijk zijn, daarom voert Twiks Media het wekelijks onderhoud uit.

Aboutmybookshelf.com

Deze bekende blogger schrijft recensies over tal van boeken. De website wordt gehost en beheerd door Twiks Media. Zo kan de blogger volledig focussen op de inhoud. 

ABCBeauty.nl

De grote website met webshop verkoopt allerlei producten in de beauty branche. Twiks Media heeft de website geoptimaliseerd qua snelheid, de homepage een nieuwe look gegeven en voert het onderhoud en beheer uit.

Halleheide.nl

Voor de bewonersvergeniging Halle Heide verzorgen wij het technisch onderhoud. Zo blijft de website technisch in topconditie!

SintBodegraven.nl

De bekendste Sinterklaascentrale bevindt zich in Bodegraven en haalt geld op voor goede doelen. We zijn trots dat we hier een prachtige bijdrage aan mochten leveren! Volledige design en bouw is in handen van Twiks Media.

Watervrienden Rotterdam

Voor de Rotterdamse zwemvereniging hebben we een frisse nieuwe website mogen ontwerpen. Klaar om in het nieuwe seizoen nieuwe leden te ontvangen!

blokvorm architectuur

Blokvorm Architectuur heeft een eigen website die volledig onderhouden wordt door Twiks Media. We verzorgen updates, controles en zijn een vraagbaak voor de eigenaren.

b2l-cargocare.com

Voor dit bedrijf doen we het volledige website onderhoud en beheer. We nemen behoorlijk wat werk uit handen en controleren elke week de website op updates en veiligheidsproblemen.

aftermovie gala 2019

Elk jaar zorgen we voor een fantastische herinnering voor de leerlingen van De Goudse Waarden in Gouda. Een stijlvolle aftermovie van het jaarlijkse eindexamengala.

bag-again.nl

Voor de klant Bag-again beheren en onderhouden we de website op technisch gebied,. Daarnaast voorzien we de webhosting en support.

Printskyline.nl

Een website vol met unieke skylines van Nederlandse steden, geprint op tal van producten. Voor deze site hebben we het ontwerp en webshop gerealiseerd.

Klimopgroep.nl

Een website voor een jeugdvereniging met een volledig geautomatiseerd leden-portal waarin men zich kan aanmelden voor activiteiten en betalen met iDeal.

Lichtontwerp KOM EN ZIE

In samenwerking met andere technici is voor een beperkt budget een lichtontwerp gemaakt geschikt voor een kerstnachtdienst.

Greenfieldmusicprojects.nl

Voor deze klant was eenvoud in een strak ontwerp een must. De volledige hosting en website beheer ligt in handen van Twiks Media

Schippercompactwonen.nl

De volledige bouw ligt in handen van Twiks Media. De website biedt een online catalogus aan zodat klanten meer informatie kunnen krijgen,

Aftermovie gala

Elk jaar verzorgen we de aftermovie voor een eindejaars-gala. Binnen 12 uur leveren we de film op zodat deze de volgende dag direct online beschikbaar is.

groenveldakkerbouw.nl

Een rustige uitstraling en herkenbaarheid voor de klanten, dat is de basis voor deze website. Voor de Groenveld familie verzorgen we de website, mailserver, en webhosting.

Zomerfair.nu

Voor het evenement hebben we de volledige grafische vormgeving gedaan en de website daarop gebouwd. Van plattegronden tot email marketing.

staopstoelen.nl

In nauwe samenwerking met de eigenaar hebben we deze site opgebouwd. We beheren, onderhouden en hosten deze website.

aftermovie zeilkamp

Voor het jaarlijkse Zeilkamp van de vereniging Scouting Klimopgroep hebben we de aftermovie gemaakt. Een blijvende herinnering voor alle kinderen!

Promotie video

Voor de VMBO school Melanchthon Berkroden hebben we een promotiefilm gemaakt ter ere van het nieuwe gebouw.

vanvarkbouw.nl

De allround aannemer en bouwdeskundige heeft een nieuwe website gekregen. Goede vindbaarheid en overzichtelijk informatie voor de klant.

Goudasport.nl

Voor de organisatie Goudasport hebben we een website ingericht die activiteiten aanbiedt voor andere sporters. Inclusief aanmeldsysteem en kalender overzicht.

aanhangerjaofnee.nl

We hebben deze website ontwikkeld met een database connectie met de Nederlandse kenteken databank. Simpel achterhalen of je met een aanhanger mag rijden, of niet.

lipdub / video workshops

Voor tal van verschillende groepen verzorgen we videoworkshops. De volledige begeleiding, filmen en montage ligt in handen van Twiks Media

Wat onze klanten vertellen

Wordpress website onderhoud

Goede service, kennis van zaken en betrouwbaar. Aanrader!

Inge Barmentlo

Wordpress website onderhoud

Een klein, maar zeer professioneel bedrijf. Thijmen is echt een topper.

Geert-Jan Klein Haneveld