Portfolio

Onze laatste projecten

Completecadeau.nl

Complete is een bedrijf gespecialiseerd in op maat gemaakt cadeau & kerstpakketten. Twiks Media beheert en onderhoud de website op technisch gebied. Daarnaast leveren we support en zijn we een vraagbaak bij lastige kwesties.

Trailer - Scoutingkamp

Een 2 jaarlijks traditie binnen Scouting Klimopgroep is ‘Groepsweekend’ of ‘Groepsdag’. De gehele vereniging (van jong tot oud) gaat een weekend of dag allerlei activiteiten doen. Ter introductie mochten we de trailer regisseren, filmen en afmonteren.

TenDollegroep.nl

Voor jacuzzi’s, zwembaden, sauna’s, infraroodcabines en de nodige tuin accessoires bent u bij Ten Dolle Groep aan het juiste adres. De websites Tendolle-Webshop.nl, Tendolle-Wellness.nl en Boszicht-Outdoor.nl zijn allemaal in beheer en onderhoud van Twiks Media.

De Beautyspecialist.com

Deze beautysalon wordt volledig ondersteund door Twiks Media op het gebied van website onderhoud en beheer. Nadat de website visueel en technisch is geoptimaliseerd, voeren we wekelijks onderhoud aan de website uit.

Speeltuin Bijdorp.com

De website van de speeltuin vereniging Bijdorp is op technisch vlak weer volledig in orde gebracht. Het beheer voor de vrijwilligers moet zo makkelijk mogelijk zijn, daarom voert Twiks Media het wekelijks onderhoud uit.

Aboutmybookshelf.com

Deze bekende blogger schrijft recensies over tal van boeken. De website wordt gehost en beheerd door Twiks Media. Zo kan de blogger volledig focussen op de inhoud. 

ABCBeauty.nl

De grote website met webshop verkoopt allerlei producten in de beauty branche. Twiks Media heeft de website geoptimaliseerd qua snelheid, de homepage een nieuwe look gegeven en voert het onderhoud en beheer uit.

Halleheide.nl

Voor de bewonersvergeniging Halle Heide verzorgen wij het technisch onderhoud. Zo blijft de website technisch in topconditie!

SintBodegraven.nl

De bekendste Sinterklaascentrale bevindt zich in Bodegraven en haalt geld op voor goede doelen. We zijn trots dat we hier een prachtige bijdrage aan mochten leveren! Volledige design en bouw is in handen van Twiks Media.

Watervrienden Rotterdam

Voor de Rotterdamse zwemvereniging hebben we een frisse nieuwe website mogen ontwerpen. Klaar om in het nieuwe seizoen nieuwe leden te ontvangen!

blokvorm architectuur

Blokvorm Architectuur heeft een eigen website die volledig onderhouden wordt door Twiks Media. We verzorgen updates, controles en zijn een vraagbaak voor de eigenaren.

b2l-cargocare.com

Voor dit bedrijf doen we het volledige website onderhoud en beheer. We nemen behoorlijk wat werk uit handen en controleren elke week de website op updates en veiligheidsproblemen.

aftermovie gala 2019

Elk jaar zorgen we voor een fantastische herinnering voor de leerlingen van De Goudse Waarden in Gouda. Een stijlvolle aftermovie van het jaarlijkse eindexamengala.

bag-again.nl

Voor de klant Bag-again beheren en onderhouden we de website op technisch gebied,. Daarnaast voorzien we de webhosting en support.

Printskyline.nl

Een website vol met unieke skylines van Nederlandse steden, geprint op tal van producten. Voor deze site hebben we het ontwerp en webshop gerealiseerd.

Klimopgroep.nl

Een website voor een jeugdvereniging met een volledig geautomatiseerd leden-portal waarin men zich kan aanmelden voor activiteiten en betalen met iDeal.

Lichtontwerp KOM EN ZIE

In samenwerking met andere technici is voor een beperkt budget een lichtontwerp gemaakt geschikt voor een kerstnachtdienst.

Greenfieldmusicprojects.nl

Voor deze klant was eenvoud in een strak ontwerp een must. De volledige hosting en website beheer ligt in handen van Twiks Media

Schippercompactwonen.nl

De volledige bouw ligt in handen van Twiks Media. De website biedt een online catalogus aan zodat klanten meer informatie kunnen krijgen,

Aftermovie gala

Elk jaar verzorgen we de aftermovie voor een eindejaars-gala. Binnen 12 uur leveren we de film op zodat deze de volgende dag direct online beschikbaar is.

groenveldakkerbouw.nl

Een rustige uitstraling en herkenbaarheid voor de klanten, dat is de basis voor deze website. Voor de Groenveld familie verzorgen we de website, mailserver, en webhosting.

Zomerfair.nu

Voor het evenement hebben we de volledige grafische vormgeving gedaan en de website daarop gebouwd. Van plattegronden tot email marketing.

staopstoelen.nl

In nauwe samenwerking met de eigenaar hebben we deze site opgebouwd. We beheren, onderhouden en hosten deze website.

aftermovie zeilkamp

Voor het jaarlijkse Zeilkamp van de vereniging Scouting Klimopgroep hebben we de aftermovie gemaakt. Een blijvende herinnering voor alle kinderen!

Promotie video

Voor de VMBO school Melanchthon Berkroden hebben we een promotiefilm gemaakt ter ere van het nieuwe gebouw.

vanvarkbouw.nl

De allround aannemer en bouwdeskundige heeft een nieuwe website gekregen. Goede vindbaarheid en overzichtelijk informatie voor de klant.

Goudasport.nl

Voor de organisatie Goudasport hebben we een website ingericht die activiteiten aanbiedt voor andere sporters. Inclusief aanmeldsysteem en kalender overzicht.

aanhangerjaofnee.nl

We hebben deze website ontwikkeld met een database connectie met de Nederlandse kenteken databank. Simpel achterhalen of je met een aanhanger mag rijden, of niet.

lipdub / video workshops

Voor tal van verschillende groepen verzorgen we videoworkshops. De volledige begeleiding, filmen en montage ligt in handen van Twiks Media

Wat onze klanten vertellen

Wordpress website onderhoud

Goede service, kennis van zaken en betrouwbaar. Aanrader!

Inge Barmentlo

Wordpress website onderhoud

Een klein, maar zeer professioneel bedrijf. Thijmen is echt een topper.

Geert-Jan Klein Haneveld