ONLINE MEDIA

WordPress specialists, webhosting, website’s en onderhouds-oplossingen. Al je online zaken kun je bij ons regelen. Kies éen van onze WordPress Onderhoudscontracten.

Lees meer

VIDEO & LIVESTREAM

Het opnemen, editten en regisseren van videoprojecten op maat. Maak gebruik van onze creativiteit en laat ons je best bekeken aftermovie maken.

Lees meer

MULTIMEDIA

Advies , apparatuur of begeleiding op gebied van audiovisuele projecten. Lichtontwerper, showdesigner of geluidsman, een complexe business waarin we graag met u meedenken. 

Lees meer

ONLINE MEDIA

Ik denk met je mee in praktische oplossingen

en gebruik mijn ervaring om jou verder te helpen.

Laat aan mij al je online zaken over, ik regel je webhosting of kan je website beheren en onderhouden. Kies één van onze WordPress Onderhoudscontracten. Als WordPress Specialist help ik je graag een stap verder! 

Kleine en grote projecten, ik heb overal wel een oplossing voor.

Zolang jij maar tevreden bent, dan ben ik dat ook.

Dit maak ik.

Een verzameling van projecten waar ik trots op ben.

Bekijk ons uitgebreide portfolio

SITE: Bag-again.nl

Ontwerp, bouw, hosting & onderhoud

Voor de klant Bag-again beheren en onderhouden we de website op technisch gebied,. Daarnaast voorzien we de webhosting en support.

SITE: Sintbodegraven.nl

Ontwerp & bouw 
Tijd voor een nieuwe website met een nieuwe look en feeling. Twiks Media heeft het site design, boekingsformulier en site techniek volledige aangepakt.

SITE&ONTWERP: Printskyline.nl

Ontwerp, bouw, hosting & design

Gestart als klein idee en uitgewerkt tot een grote webshop. Printskyline biedt printable products aan van allerlei NLsteden. We hebben de volledige techniek, design en hosting op ons genomen.

VIDEO: Gala aftermovie

Video & editting
Elk jaar verzorgen we de aftermovie voor een eindejaars-gala. Binnen 12 uur leveren we de film op zodat deze de volgende direct online beschikbaar is.

LICHTONTWERP: Kerst 2018

Podiumontwerp & technisch ontwerp
In samenwerking met andere technici is voor een beperkt budget een lichtontwerp gemaakt geschikt voor een kerstnachtdienst.

VIDEO: Jeugdkamp trailer

Video, regie & editting
Een jeugdkamp moest spectaculair geintroduceert worden door middel van een trailer. 

SITE: Schippercompactwonen

Ontwerp, bouw, hosting & onderhoud

De volledige bouw ligt in handen van Twiks Media. De website biedt een online cateloges aan zodat klanten meer informatie kunnen krijgen,

SITE: Klimopgroep.nl

Ontwerp, bouw, hosting & onderhoud

Een website voor een jeugdvereniging met een volledig geautomatiseerd leden-portal waarin men zich kan aanmelden voor activiteiten en betalen met iDeal.

SITE: GreenfieldMusicProjects

Ontwerp, bouw, hosting & onderhoud

Voor deze klant was eenvoud in een strak ontwerp een must. De volleduge hosting en  website beheer ligt in handen van Twiks Media

Andere blije klanten

Zij en vele anderen, gingen je al voor.

In een aantal dingen zijn we gewoon goed.

Zelf je website beheren is een leuke klus, maar enorm tijdrovend. Investeer in kwaliteit, snelheid en vooruitgang. Wij weten waar we mee bezig zijn en wat we wel en niet kunnen. 

WORDPRESS ONDERHOUDSCONTRACT

Het beheren en onderhouden van een WordPress website is een taak die we je graag uit handen nemen. Elke week site controles en beveiliginsupgrades. Laat dat maar aan ons over.

Naast het standaard onderhoud, zorgen we dat je website altijd up-to-date is en realtime beveiligd is tegen malware. Zo zorg je voor een stabiele en snelle website. Check onze aparte pagina over WordPress Onderhoudscontract.

Website Onderhoudspakketten –>

WORDPRESS SPECIALIST

Laat je website bouwen met de meest geavanceerde tools. We zijn op de hoogte van de beste website-systemen waardoor elke wens mogelijk is.

We zijn een echte WordPress Specialist. Van contactformulieren tot online betaalmethodes, voor ons is niets te gek. Hulp bij kleine of grote problemen, mail ons maar!

Laat je website bouwen ->

ADVIES EN BEGELEIDING

We kunnen je helpen bij het opzetten van een social media plan of bij het bekijken van nieuwe plugins of de website verbeteren op het gebied van SEO.

Laat je website koppelen met een socialmedia platform of door ons optimaliseren voor snellere prestaties.

WordPress Support info

WEBHOSTING

Twiks Media beschikt over stabiele en snelle servers. We kunnen jouw website online aanbieden aan de hele wereld.

We houden je websites in de gaten en maken dagelijks een backup. Je hebt de keuze om je eigen domeinnaam te bepalen, handig als je een eigen mailadres wilt.

Hostingpakketten –>

VIDEO & LIVESTREAM

Bewegend beeld zegt meer

Jouw idee vertaal ik naar een shot. Mijn creativiteit, ervaring en technische kennis, bieden jou alle ingredienten tot het perfecte filmproject.

Bekijk onze video’s

OPNAME

Met professionele apparatuur kan ik trailers, aftermovies, bedrijfsfilms en livestreams verzorgen. Ik vertaal jouw verhaal naar een video wat aantrekkelijk is voor kijkers.

LIVESTREAM

Online live-events zijn niet meer weg te denken. De spanningsboog van een kijker is kort en daarom is het juist de truc om hen aan het kijken te houden. Laat dat maar aan mij over!

Meer over livestream

REGIE

Mijn ervaring en creativiteit kunnen je helpen bij het ontwerpen en regisseren van een filmproject van diverse omvang. Jouw doel wordt duidelijk in het filmproject en ik zet alles op alles om een succesbeleving te halen.

PUBLICATIE

Afgeronde filmprojecten kunnen zowel online als op DVD of Blu-Ray gepubliceerd worden. Daarnaast kun je ook losse discs bij ons laten publiceren.

DVD / Blu-Ray publicatie

AUDIOVISUELE PROJECTEN & SHOWTECHNIEK

Verzameling van technieken

Voor presentaties, openingsceremonies of andere audiovisuele projecten zit je bij ons aan het goede adres. We ontwerpen de ideale setting zodat elk project zijn doel bereikt.

ONTWERP

Laat ons creatieve brein jouw project ondersteunen en zorg voor een onvergetelijke uitstraling.

Dit doen we door het ontwerpen van:
– Schermprojecties
– Lichtplannen
– Verhaallijn

APPARATUUR

We weten exact wat je nodig hebt om de beste ervaring te verkrijgen. We vertalen jouw doel naar technische mogelijkheden.

Laat mij je show ontwerpen!

Wie ik ben

Ik ben al jaren bezig met alles wat met multimedia te maken heeft. Enthousiast, vrolijk en professioneel ingesteld. Ik wil altijd het mogelijke uit het onmogelijke halen. Hulpvaardig en altijd in voor een praatje. Een échte ‘vaknerd’ die de taal van multimedia, communicatie & online media verstaat.

Creativiteit, flexibiliteit en improvisatie is een belangrijk element, zolang er maar een duidelijke structuur in zit.

Laat mij je adviseren in online marketing, je best bekeken aftermovie maken, een les geven over de nieuwste multimedia oplossingen, je vetste openings-show bedenken, een toffe livestream opzetten of je website onderhouden middels een WordPress Onderhoudscontract.

Ik ontwerp, begeleid of adviseer je naar het beste resultaat.

Thijmen van Doorn

Eigenaar, WordPress specialist, Showdesign & Audiovisuele expert

Contact


Nieuwsgierig geworden?

Ik wil je altijd te woord staan, volledig vrijblijvend! Stuur me gerust een berichtje!

Twiks Media

Elizabeth Wolffstraat 5
2806PJ Gouda

Mail: info@twiks.nl

KVK nummer: 57382654
BTW nummer: NL200530859B01

[mesmerize_contact_form shortcode=”wpforms id="2059"”]
Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4.5 based on 9 votes
Brand Name
Twiks Media
Product Name
Wordpress Website Onderhoud
Price
EUR 20
Product Availability
Available in Stock