Wordpress website onderhoud

Livestreamen al vanaf €399,-

Een online rondleiding, live interactie met collega's of een liveregistratie.

Kies voor een
goede livestream!

Waarom livestream service uitbesteden?

Er zijn genoeg middelen om zelf te kunnen streamen. Denk aan OBS of de bekende ATEM software. Je hebt alleen je handen al vol aan het regelen van de inhoud en doel van de livestream.

Laat ons dan de techniek regelen. Een strakke registratie of stabiele cameraverbinding is lastiger dan men denkt. Wij zijn experts in het vastleggen van jouw evenement of activiteit, live op het internet.

Wij regelen het volgende voor je:

  • Livestream kanaal (Youtube, Vimeo, Microsoft Teams of ZOOM)
  • Camera(‘s) inclusief toebehoren
  • Regiecontrole (instarten van losse video’s)
  • Personeel voor de techniek
  • Belichting
  • Geluid & microfonie
  • Begeleiding & advies tijdens voorbereiding en live-event.
pexels-freestocksorg-34407

Het is niet persee goedkoop,
maar ook niet duur.

Apparatuur om te kunnen streamen is niet goedkoop, maar het vragen van duizenden euro’s voor een livestream is soms ook weer niet nodig.

Wij weten precies wat nodig is om jouw live-event tot stand te kunnen brengen. Bekijk de richtprijzen of vraag een offerte aan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Thuisblijvers of mensen op afstand toch kunnen faciliteren? Dat kan met de hedendaagse technieken!

Wij zorgen voor een goede livestream waarbij jij de mensen aan de andere kant van de lijn kunt bereiken. Denk aan een presentatie, live rondleiding, interactief spel, Q&A of liveregistratie.

Je hoeft nergens aan te denken, wij regelen de camera’s, personeel en techniek. Samen maken we jouw doel geschikt voor de camera’s.

Hoe gaan we te werk?

Nadat uw plan en doel bekend is overleggen we gezamenlijk hoe we dit passend kunnen maken voor de livestream. Na een locatiebezoek maken we de offerte definitief. 

We starten het vervolgtraject en organiseren de livestream tot in de puntjes. Wij regelen de volledige techniek en denken mee zodat het er goed uitziet op beeld.

Livestream Rondleiding

€450,-

Een rondleiding door het gebouw met een gebalanceerde camera alle uithoeken laten zien. Onderweg zijn er tal van interactieve punten waar informatie wordt gegeven.

Livestream Presentatie

€399,-

Bereik personen aan de andere kant van de lijn met een presentatie of interactief spel vanaf 1 plek. Laat kijkers via een chat reageren waar je vervolgens op kunt antwoorden.

Livestream Registratie

€899,-

Een groot evenement waarbij meerdere camera's nodig zijn? Dan hebben we het over een livestream registratie! Denk aan het vastleggen van een band of talkshow.

Advies nodig?

Heb je een vraag,  gewoon een opmerking of kunnen we je ergens mee van dienst zijn? Neem gerust contact met ons op! Je zit nergens aan vast! 🙂

Vul het formulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

 

Hopelijk tot snel!

Thijmen van Doorn
Eigenaar Twiks Media

Wordpress website onderhoud specialist support