Wie zijn wij

 

Wij van Twiks Media zijn al jaren bezig met alles wat met multimedia te maken heeft.

Twiks Media is een jong bedrijf en van vele markten thuis. Van websites tot video montages, van workshops tot huisstijl ontwerp. Jarenlang zijn we bezig met vormgeving en multimedia, een passie wat we vol enthousiasme doen en graag delen met anderen. Twiks Media kan u vast helpen!

Persoonlijk
Wij vinden een persoonlijke benadering erg belangrijk. Daarom willen wij u graag persoonlijk toelichten over wat wij voor u kunnen betekenen. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, dan reageren wij zo snel mogelijk.

Kennis
Inmiddels is ons team versterkt om de kennis en kunde zo breed mogelijk te houden, we bouwen hard aan een mooie toekomst! Misschien bent u de volgende wel die we kunnen helpen?

Nieuwsgierig wie wij zijn? Kijk hieronder voor een overzichtje!

Thijmen van Doorn - Mede eigenaar

Thijmen van Doorn
Eigenaar
Thijmen is verantwoordelijk voor de technische invulling van applicaties en websites. Daarbij maakt hij de video’s en monteert hij deze. Tevens is hij docent op een middelbare school!

Boaz floor

Boaz Floor
Workshop medewerker
Boaz is onze acrobaat, dat kun je wel zien aan de foto (-: Hij is betrokken bij het geven van videoworkshops, zijn enthousiasme zorgt voor een geslaagde workshop!

Silvan Floor - Workshop / Video medewerker

Silvan Floor
Workshop / Video medewerker
Silvan is vaak betrokken bij het geven van videoworkshops. Daarnaast kun je hem alles vragen over stuurboord en bakboord, hij vaart namelijk 6 maanden per jaar!

Maarten in't Hout Programmeur

Maarten in’t Hout
Programmeur
Maarten is onze technische duizendpoot. Hij is expert in het programmeren van applicaties en websites, tevens kan hij van je magnetron een werkende desktop computer maken 🙂